Wie een vrouw zoekt, zal niet vinden

Als je een tijdje eenzaam bent geweest, is het niet meer dan normaal dat je dit wilde veranderen en een relatie met iemand wilde opbouwen.

Iets minder natuurlijks — het feit dat het verlangen naar een relatie een obstakel kan zijn op de weg ernaartoe.

Laten we even nadenken. Dit proefschrift is van toepassing op gevallen waarin het lijkt alsof de relatie uw problemen zal oplossen.

Laten we zeggen dat je al enkele maanden of jaren alleen bent, of integendeel, je haast je naar een nieuwe relatie zodra de oude eindigt, en je staat jezelf nooit toe om zelfs maar een korte tijd alleen te zijn.

Hoe het ook zij, het probleem hier is hetzelfde: je bent niet alleen gelukkig. Het is normaal om niet alleen gelukkig te zijn — tenminste zo lijkt het op het eerste gezicht.

Hieronder zal ik proberen te bewijzen waarom dit eigenlijk niet zo is, en ik zal uitleggen hoe een dergelijk standpunt je niet alleen verhindert om gelukkig te zijn, maar je ook de mogelijkheid ontneemt om een ​​nieuwe relatie te beginnen en deze lang te laten duren. een lange tijd.

kortom:, als je een hekel hebt aan alleen zijn of denkt dat de relatie dat is — dit is een wondermiddel voor alle problemen, hoogstwaarschijnlijk zul je veel langer eenzaam zijn dan je van plan bent, en een sterke relatie zal moeilijk voor je zijn.

Wat is er slecht aan het verlangen naar een relatie??

Verlangen op zich is niet slecht, vooral tegenwoordig, wanneer de zoektocht naar een levenspartner de belangrijkste verhaallijn wordt in bijna alle tv-programma’s en films.

De popcultuur stuurt ons constant de boodschap dat het beter is om een ​​stel te zijn dan niet; dat stellen gelukkiger zijn; die relatie — dit is een teken van succes, nog een prestatie samen met een goedbetaalde baan en je eigen huis.

Hier begint het probleem:vind een meisje — dit is niet langer jouw persoonlijke keuze en geen gebeurtenis die iedereen op verschillende tijdstippen overkomt. Nu worden mensen zonder koppel door ons gezien als losers die geen relatie kunnen beginnen.

Als je teleurgesteld bent in je eenzaamheid en jezelf als een mislukkeling beschouwt omdat je geen vriendin hebt, ben jij ook vatbaar voor deze hysterie.

Ik wed dat je meer dan eens dacht dat een nieuwe relatie je problemen zou oplossen en je anders naar het leven zou laten kijken, en als er iets mis gaat op het liefdesfront, overdrijf je je mislukkingen, en ze lijken je bijna rampen?

Dit alles geeft aanleiding tot zelfkritiek en zelfkritiek die nergens toe leidt. Denk er eens over na: je laat het neutrale feit dat je geen relatie hebt in je leven je ongelukkig maken.

Waarom weerhoudt dit verlangen je ervan een nieuwe relatie te beginnen?

Het probleem verandert in een vicieuze cirkel, omdat zo’n kijk op de dingen al je pogingen om een ​​vriendin te vinden tot mislukken leidt.

Het is je houding die ervoor zorgt dat je een eenzaam bestaan ​​voortsleept, ongelukkig bent en zelfkritiek beoefent. Om te begrijpen waarom, denk aan één eenvoudig woord: «wanhoop».

Als je gelooft dat je een meisje vindt — een van de belangrijkste dingen in je leven, mensen zien het omdat je letterlijk wanhoop uitstraalt.

Jij bent de man die naar het eerste meisje dat je ontmoet snelt en indruk op haar probeert te maken. Je bent zo met een zelf-ironie, je grapje op je eenzaamheid of vermijd het onderwerp van relaties.

Vriendelijkheid van de zijkant van het meisje dat je ziet als een teken van aandacht en beginnen nauwelijks te zorgen en interesse te nemen voor haar.

Misschien gebeurt dit allemaal onbewust, en als je deze acties begrijpt en beseft, lijkt het je dat anderen ze niet opmerken.

Bad News, Bro: Nog steeds als bericht. Het ergste van al die meisjes met wie je probeert te flirten, worden nog meer opgemerkt en ze houden niet van gedrag.

Ze willen geen reddingstraw voor je zijn, waarvoor je genoeg bent, omdat je niets beters kunt vinden. Het beledigt hen, en daarom is je kansen streven naar nul.

Wat gebeurt er met ons?

Stel dat je geluk hebt of je bent gewoon beter verborgen mijn wanhoop. Misschien ben je zo goede man dat een soort vriendin besloot je te genezen van je verdriet.

Het is nog geen garantie dat het probleem is opgelost. Je hebt de relatie nodig om door te gaan, en dit is niet zo eenvoudig.

De belangrijkste reden voor de moeilijkheid is dat uw wanhoop u egoïst heeft gemaakt. Je bent een relatie begonnen, niet omdat je het leuk vond om tijd met je vriendin door te brengen, maar omdat je gewoon een relatie wilde.

En ze zullen doorgaan. Voor jou relatie — dit is wat je van ze kunt krijgen. Je vriendin zou er altijd moeten zijn wanneer je dat wilt, maar je hebt geen haast om naar haar toe te rennen bij haar eerste telefoontje.

Immers, toen je droomde van een relatie, dacht je waarschijnlijk niet dat jij ook iets voor haar zou moeten doen en in het reine moeten komen met iets in haar.

Daarom ben je niet klaar voor haar verzoeken en tekortkomingen, hoewel je verwacht dat ze klaar zal zijn voor jouw.

Relaties kunnen niet gebouwd worden op ongelijkheid. Je kunt niet alleen aan jezelf denken; je moet ook nadenken over wat je je vrouw kunt geven, wat je aan elkaar kunt geven.

Als je een vriendin wilt die helemaal in je huidige leven past, kom je voor een onaangename verrassing te staan: zij heeft ook haar eigen leven, waar jij ook in zult moeten passen.

Dus wat is het geheim??

Helaas is de enige geldige oplossing: — het is om alleen te zijn en geen zorgen meer te maken. Het gaat er niet om jezelf op te geven en het idee van een relatie op te geven.

Leer genieten van je gezelschap, geniet van jezelf en van jezelf. De beste relatie is tussen twee mensen die gelukkig zijn met hun leven en dat willen delen met iemand anders.

Het is noodzakelijk dat je bij elkaar wilt zijn en niet gedwongen wilt worden. Alleen gelukkig zijn met jezelf betekent niet dat je je wezen narcistisch bewondert.

Je eigen tekortkomingen toegeven — een belangrijk onderdeel van het proces en werk aan jezelf, deze erkenning geeft je het nodige zelfvertrouwen.

Zeer belangrijk is welk moment: je moet aan jezelf werken, niet omwille van een vrouw, maar omdat je leuk bent om er beter uit te zien en in staat te zijn om iets te kunnen doen.

Je moet boven jezelf uitgroeien voor je eigen bestwil, en niet omdat je een vriendin voor jezelf wilt vinden. Slechte buikspieren — Dit is niet wat je niet geeft om een ​​paar te vinden: de meeste vrouwen geven er niet om of ze goed voor je zijn.

Maar als goede buikspieren je vertrouwen geven, wat is er dan aan de hand?? Geef jezelf de tijd om je interesses te ontdekken en een hobby kamagra te vinden. Chat met vrienden zonder je te haasten naar het eerste meisje dat je ontmoet. kamagra pillen kopen Als je gewoon plezier hebt zonder erbij na te denken, zijn mensen veel blijer om bij je te zijn.

En weet je wat? Als je merkt dat je communiceert met een schattig meisje en ervan geniet zonder de strategieën om haar te veroveren in je hoofd door te nemen, weet dan dat ook zij van je gesprek geniet.

Paradoxaal, maar waar: om een ​​vriendin te vinden, moet je je er geen zorgen meer over maken. Wil niet alleen zijn, leer gewoon om alleen te zijn met jezelf en stop met denken dat je dringend een vriendin nodig hebt. En dan wordt ze gevonden.