Hur man förför en strippa

Resultaten av undersökningar visade att varje tredje strippa ännu inte har träffat ” hennes pojkvän”. Därför har du en chans att bli den enda för vilken hon kommer att klä sig gratis.

Tid

Det enklaste sättet att bekanta sig med en stor strippklubb är under timmarna med minst belastning, när vanliga besökare utgör som exemplifierande män hemma och all uppmärksamhet går till dig. Det finns alltid gott om tjejer i en bra klubb. Ibland blir de uttråkad och de har inget emot att bara chatta med dig. Som konstdirektören för huvudstadens Rasputin club förklarade för oss är de idealiska dagarna för detta lördag och söndag. Den ideala tiden är från 17 till 23.

Tveka inte att visa att du är en rik person. Tusentals timmar för 60, manikyr.

“Ibland spelar det ingen roll vad han har på sig. Om det finns en manikyr betyder det att han definitivt har pengar och tid att ta hand om sig själv “

Men alla dina ansträngningar kommer att gå till spillo om du inte lyckas sticka ut från den hala publiken av älskare att titta på kvinnors charmar. Visas i klubben inte mer än en gång i veckan. (Samtidigt ska tjejer inte ropa ” titta, titta, det här är vår älskade Kolya!”och glatt vinka sina trosor. Betala uppmärksamhet till en tjej. Och särskilt i de sällsynta ögonblicken när hon fortfarande är i ytterkläder,.

“Han sa bara att den här klänningen verkligen passar mig. Och jag var glad att han gillade mig alla som en kvinna, och inte några delar av kroppen “

Och tro inte på de avskyvärda rykten: strippare tror också på verkliga känslor. Även om det är kärlek www.academiafrancia.com/5-steg-till-ett-lyckligt-liv/.

Strategi

Glöm ordet “datum” och begreppet ” möte på något sätt”. Var smartare: “vi skulle hoppa på fallskärmar med Mishka, men han blev sjuk. Du kan göra det imorgon klockan 4?”Och säg det som om du och hon har känt varandra sedan barndomen. I allmänhet kommer någon lugn plats där det inte finns någon musik och du behöver inte gå i klackar att göra. Aktiv friluftsliv är välkommen: skärmflygning, surfing, skridskoåkning. (Bara inte kalla henne för svamp-strippor är rädda för skogar och galningar sedan barndomen.) Det viktigaste är att det du erbjuder ska vara radikalt annorlunda än vad alla andra erbjuder.

Försök inte förstöra allt!

Så kom hon. Och här är du tillsammans, går efter att ha surfat på skridskor, du börjar prata. Om vad? Nej. Om vad du känner inuti dig bredvid henne, håll tyst. Och i allmänhet, inte ett ord om hennes kropp. Beundra någon av dess fördelar, förutom de antropometriska. Hur bra slog hon ner en istapp med en snöboll. Hur bra jag spelade en professor vid Institutet. Alla ämnen är lämpliga, förutom striptease. Och det finns ingen anledning att starta samtal om huruvida hon ska leta efter ett annat jobb. Därefter måste du definitivt leta efter en annan tjej.