Håriga män: fördelar och nackdelar kommer

Män med rikligt hår på kroppen är mycket mer passionerade än " nakna". Tja, det finns viss sanning i detta, eftersom könshormonet testosteron är ansvarigt för hårighet, vilket resonerar med sexuell lust och sexuella exploater. Detta bevisas också av statistik, som säger att Håriga män är tre gånger mer temperamentella än icke-Håriga män. Samtidigt är det första tecknet på en alfahane stora händer täckta med styvt svart hår.

Om möjligt är det värt att uppmärksamma locket på ljumskområdet, vilket också Potensmedelapotek24 berättar mycket om partnern före handlingen. Som regel är hårighet ärvt. Till exempel har kroppen av representanterna för de södra folken alltid varit täckt av tjockare vegetation än för andra raser.

Idag, trots de naturliga tecken på sexualitet, många män föredrar att raka sina "snår", efter Mode och idéer rättvisare kön om skönhet, eftersom sju av tio kvinnor som en snygg slät kropp av en partner, som ser mycket mer estetiskt tilltalande.

Hår är hår, men en person som är genetiskt utrustad med ett starkt temperament, är tyvärr inte garanterad att vara en "Gud i pasteller", för förutom hormoner påverkar yttre faktorer också sexualitet.

För det första kommer familjen: en dominerande mamma att slå ut all libido från sonen, en stark religiös föräldrar från barndomen kommer att undertrycka barnets sexuella lust eller en strikt uppfostran som hämmar en persons önskan att engagera sig i sexuella relationer med en partner. Av dessa skäl kommer även den mest rikliga mängden hår inte att göra deras ägare att ge en kvinna ett oförglömligt nöje i sängen.

Också viktigt är människans hälsa och fysiska form: en" ullig "fet man, oavsett hur svårt du försöker, kan inte övervinna en" slät " idrottsman i kärlekens lopp. Och den viktigaste faktorn är att en man har en stor önskan att ha sex, för intimitet är inte en rutinmässig plikt, men en trevlig källa till glädje och nöje. Och det starkare könet, vare sig det är Hårig eller skalligt, bör först och främst älska den här verksamheten, och allt annat är bara vetenskapliga konventioner.