En man med två medlemmar talade om sig själv

En man gömmer sig under smeknamnet DoubleDickdude (dvs “Dude med en dubbel enhet”), anges uppriktig bilder av hans intima ställen, och när de skildes av nätverket genomförde en uppriktig session frågor och svar.

Här är ett utdrag ur sin berättelse om dig själv.

Sjukhus

Ordet “Difallia” kommer från orden “di” – två och “fallus”. Denna medfödd anomali, som bildas på grund av avvikelser i den intrauterin fostrets utveckling. Trots intresset för namnet på den medicinska samfundet, vägrade hans mamma att ge tillstånd för att delta i forskning så att pojken växte “utan att känna ett missfoster”. Mamma försökte inspirera honom att han bara var speciell, och det finns inget sådant. Någon har en mol på kinden, någon har sex fingrar på sin vänstra hand, han har två kukar. Tänk, Eka Nevidal.

Han var tvungen att skjuta upp flera operationer https://rafelectronics.com/ på grund av problem med urinröret, och fogen mellan de två processerna ibland rockar. Han tänkte att ta bort en av penisar när han var tonåring, men nu bestämt avvisar denna idé. Båda medlemmarna agerar nästan lika, men personligen han gillar rätt.

"Min prostata är inflammerad om jag inte ejakulerar. Jag förmodligen den enda killen i världen, som har den officiella anledningen till cum minst en gång om dagen eller varannan dag. Min prostata reagerar på stimulering av både Petushkov och producerar mycket sekretion. Så jag måste uppleva orgasm varje några dagar för att befria från alltför mycket. Annars hon sväller, och det är ganska smärtsamt “.

sexig aspekt

Som ni kan gissa, förlorar inte ägaren av en ovanlig anatomi i gåva av tid och använder sig med sina egna egenskaper – höger, vänster och två på samma gång. Han skryter om att han fått muntliga smekningar från två personer omedelbart och oberoende klarat en sådan uppgift som dubbel penetration. Ejakulation inträffar nästan samtidigt, men rätt penis är något före sin kvist.

Vår hjälte är bisexuell, men det hävdar att hans funktion fascinerar inte bara homofile, men även killar som inte kan motstå, för att inte be om tillåtelse att röra ett sådant mirakel. Men flickorna var ofta rädd och vägrade närhet. För närvarande är han i ett permanent förhållande med en kille och en tjej. Det är hur de träffades:

"De var ett par innan de började att träffa mig. Hon är en naturlig roll, och han bisexuella, men inte omedelbart förstår det, men bara när efter fyra månader går de lärt sig om mina egenskaper. Han klickade något, och allt föll på plats. Sedan dess har vi tillsammans “.

Av uppenbara skäl kan vi inte visa dig en ögonblicksbilder av “föremål för diskussion”, men de kan hittas på denna länk (följ konflikten anmälningssidan för vuxna och klicka sedan på länken “MAN MED 2 penisar”). Varning: Dessa är uppriktig bilder i kategori 18+. Tänk om du verkligen vill se dem.