Cosmo-Kamasutra: 5 Positioner för mångfald i kön

Ta det här svimlande kön posera på din kille, som i huvudsak är en förenklad version av Pose “bläckfisk” när en kvinna ovanifrån. Usadi din unga man på golvet, be om att späda benen i olika riktningar och böj dem lite i knäna. Hjälp palmer i golvet, sadel det och kasta benen på axlarna. Flytta, böja och böjande händer i armbågarna. Denna hållningställning kommer att ge dig en helt speciell känsla, och dessutom kommer det att bidra till att köra upp musklerna i den nedre pressen!

Aerobatik

Hur vet du, mycket upp och benen tillsammans ger superproof, otroligt sensuella friktioner. Dessutom, i detta kön hållning hållning sker penetration i en liten vinkel, så att känslor som du upplever har sex på detta sätt kommer att vara mycket annorlunda än vad du känner i en traditionell missionär ställning eller i inlägget “mannen bakom”. Be din partner att experimentera med vinkeln penetration, bockning och böjning benen liggande på sin axel. När du hittar den mest framgångsrika position kommer hans medlem att kunna stimulera de mest känsliga områden av din vagina. Detta är ett av de enklaste, men sensuella kompisar “Kama Sutra”.

soffa frestelser

Du vill att denna kväll att minnas honom under en lång tid? Utnyttja de prompt av våra “Kama Sutra” och Usadi sin pojkvän i en bekväm stol, sadla honom, sätta benen och släcka knäna mot bröstet. Sedan långsamt kasta tillbaka och hålla händerna utsträckta i golvet. Flytta framåt tillbaka, vilket minskar och sprida ben. Denna könsposition är inte så komplicerad som det kan tyckas. Du sparar balansen, på grund av det faktum att du blir full med dina palmer i golvet, och din man sitter och stöder dig för mina fötter. För starkare känslor under sexpress och skrapa musklerna i vagina. Välja rätt rytm av friktioner, kommer du hellre snabbt nå orgasm.

På kärlekens tron

Din partner är helt i din kraft: en kvinna ovanifrån och definierar penetrationsvinkeln, takten och kraften i friktioner. Sätt din pojkvän på baksidan, stödja honom under axlarna en kudde och be att böja benen i knäna. Smörj det så att dina ben är mellan benen, vi har hand till honom i höfterna och starta kärlekens dans. Du kan skriva ut av din vagina på sin medlem av de åtta, reta sina ytliga friktioner, tätt låsa hans penishuvud och anstränga musklerna i vagina. Denna könshållning ger full frihet för sexuellt självuttryck, vilket kan vara bättre!

sensuell stöd

Dina ben runt hans midja, händerna runt halsen, potensmedel apotek sår tillbaka och bäckenet är tätt tryckt mot hans bäcken, du skjuter på hans kuk, komma närmare och närmare den förtrollande orgasm. ljud romantiska? Så det har kommit dags att testa det här inlägget av sex från vår “Kama Sutra”. en men! Din unge man ska vara i mycket god fysisk form, annars han inte kommer att kunna hålla dig och samtidigt utföra kraftfulla friktioner. Förresten, i denna hållning kan du ha sex, inte bara i sovrummet, men också i köket och i badrummet. Då, som ett stöd för benen, kan du använda en diskmaskin eller tvättmaskin.