Bine de știut că mii ies pe stradă și arată că poți face față temerilor și problemelor diferit …..

Bine de știut că mii ies pe stradă și arată că poți face față temerilor și problemelor diferit …..

Bine de știut că mii ies pe stradă și arată că poți face față temerilor și problemelor diferit …..

NudlsuppSat., 3 octombrie 2015 15:13

Raport

Este complet irelevant dacă sunteți pro sau împotriva. O societate este întotdeauna imaginea multor curente și opinii diferite, dar nivelul și stilul pe care unii încearcă să-l pună în aplicare de îndată ce implică cumva alți oameni este insuportabil. O persoană este în primul rând o persoană. Indiferent dacă vine din Klagenfurt, Eisenstadt sau din orice altă parte.

11223344 Sâmbătă, 03 octombrie 2015 16:15

Raport

ahhh, mai e un mesaj de ieri, net adevărat ??? ce ajută dacă mii ies în stradă când sute de mii nu sunt dispuși să se ocupe de această politică de azil. Acum, că domnul Supperl întâmpină refugiații, ar trebui să doneze imediat salariu de două luni, inclusiv un loc unde să locuiască. si ce urmeaza ?? nu mai doresti? de fapt, majoritatea nu doresc ca refugiații să fie cei mai buni ..

EloySat., 03 octombrie 2015 16:28

Raport

Nu vrem refugiați, tinerii noștri abia doresc să se căsătorească sau să aibă copii. Și peste 20 de ani sistemul nostru social se va prăbuși din ce în ce mai mult. Peste 20 de ani vârsta de pensionare va fi probabil de 75 de ani, apoi înveselesc Austria.

NudlsuppSat., 3 octombrie 2015 17:08

Raport

Nicio problemă 1234. Făcusem sugestia aici de multe ori. Pentru fiecare austriac Suferenți de demență pe care îi primiți, eu primesc 5 refugiați. Nici o problema. Te faci atât de puternic pentru austrieci. Vrem să facem această afacere? Sunt dispus și capabil. Ei, de asemenea? Sau a fost din nou doar polemici ieftine?

NudlsuppSat., 3 octombrie 2015 17:13

Raport

@eloy: De fapt, populația ar scădea în prezent cu aproximativ 30% pe generație dacă nu ar exista imigrație. Dar aceasta este din nou prea multe informații pentru ca unii să nu vorbească nici măcar despre efecte, pe care mulți nu le mai puteau înțelege din punct de vedere al conținutului. În plus, faptele și aceste polemici ieftine ar fi mai mult decât o piedică. 🙂

Elcordes Sâmbătă, 03 octombrie 2015 21:33

Raport

Ei bine, și acești refugiați vor plăti pentru noi. La ce visezi. Politicienii ar trebui să creeze mai bine stimulente, astfel încât generația noastră să poată conduce copiii.

NudlsuppSun 04 Oct 2015 3:20 pm

Raport

Acest lucru depinde dacă refugiații rămân acolo, dacă vor lucra într-o zi, dacă vom reuși să păstrăm aici cei bine calificați sau dacă sunt cu adevărat doar refugiați temporari. Ce stimulente ar fi asta, dragul meu Elcordes? Spune-mi, ca om politic, cum m-ai face să am mai mulți copii?

Inregistreaza-te

Conecteaza-te cu Facebook

11223344 Sâmbătă, 03 octombrie 2015 10:30

Raport

si cine a platit pentru asta ?????? bineînțeles, contribuabilul, care nu are altceva de făcut decât să umple găurile bugetare, indiferent de modul în care acestea apar.Recenzii reduslim bravo guvernului nostru și oamenilor buni, țineți-o, și încă un singur lucru, cu „eu”, refugiații nu sunt bineveniți, deoarece nimic nu este generalizat.

Elcordes Sâmbătă, 03 octombrie 2015 1:35 p.m.

Raport

Absolut corect. Bravo !!!!!!

EloySat., 03 octombrie 2015 16:30

Raport

@ 11223344: Dacă îi chemați pe alții în mod disprețuitor ca „făcătorii de bine” (pentru informații, sunt și o persoană bună;)), atunci puteți să-i sunați pe bună dreptate „persoana rea”. Ești o persoană rea?

NudlsuppSat., 03. octombrie 2015 17:16

Raport

@ 1234: Sunt, de asemenea, în favoarea folosirii a peste 1.000 de miliarde de euro în evaziune fiscală în UE pentru astfel de proiecte. Din păcate, „cei care fac bine” evaziune fiscală ca tine nu pot fi convinși să ia o poziție clară și consecventă împotriva ei. Preferă să dea cu piciorul după oamenii care au nevoie.

NudlsuppSat., 03. octombrie 2015 17:17

Raport

@Eloy: Nu vi se pare foarte interesantă această disperare a acestei rase de oameni? Că până la urmă nu mai rămâne decât defăimarea personală? Este de neconceput ca până la 30% dintre austrieci să renunțe la așa ceva. Văd că avem o problemă de educație în această țară.

giuseppeverdiSun., 04 octombrie 2015 09:17

Raport

Încă o dată, puteți vedea cum oamenii care se ocupă de supă de tăiței de pește pentru argumente care nu au nimic de-a face cu costurile refugiaților și sunt doar argumente de crimă și nimic altceva. Ce legătură are evaziunea fiscală cu costurile provocate de refugiați? Merele sunt comparate cu pere! Dar neputința mă amuză!

NudlsuppSun 04 Oct 2015 3:24 pm

Raport

Nu, deloc, dragul meu Verdi. Mă bucur să vă explic contextul. Dacă ne lăsăm la nivelul de evaluare a vieților umane cu costuri și de evaluare financiară a vieților umane, deoarece se presupune că nu ne putem permite acest lucru, atunci consider că este potrivit să subliniez că acești bani ar fi disponibili dacă am face acest lucru la fel de vehement împotriva fraudei fiscale …

NudlsuppSun 04 Oct 2015 15:25

Raport

ar acționa ca împotriva salvării umane. Dacă am fi la fel de puternici pentru viața umană ca și pentru salvarea băncilor. Acest lucru nu numai că ar fi mult mai ieftin, dar și corect din punct de vedere etic, decent din punct de vedere uman și de așteptat.

NudlsuppSun 04 Oct 2015 15:28

Raport

Cum putem, ca societate, să excităm 25 sau 30 de miliarde de euro în costuri pentru refugiați atunci când 1.000 de miliarde de evaziuni fiscale ne lasă atât de reci, încât sute de miliarde de pachete de salvare bancară nu sunt cu adevărat interesate. De ce trebuie să-i ataci reflexiv pe cei mai slabi? Cum așa? Chiar este vorba despre bani? Ar fi suficient din asta, mai mult decât suficient

NudlsuppSun 04 Oct 2015 15:30

Raport

Sau ți-e teamă că nu ne vom înțelege cu acești oameni aici? Atunci ar fi cu atât mai important să folosiți corect banii disponibili efectiv. Ar fi posibil cu un efort gestionabil să se creeze condiții în și în jurul acestor regiuni de criză, astfel încât aceste mulțimi să nu mai marșeze spre Europa.

NudlsuppSun 04 Oct 2015 3:32 pm

Raport

Și dragul dl. Verdi, vă rugăm să lăsați evaluările personale. Avem diferențe de opinie, dar până acum am reușit cel puțin să discutăm lucruri cu dvs. Nu trebuie să imitați un Oberon și să reveniți în mod insult în fiecare zi. Nu sunt nici un bun, nici un servitor, nici altceva. Și chiar dacă aș fi eu, cu siguranță nu ați putea …

NudlsuppSun 04 Oct 2015 15:34

Raport

pentru a judeca acest lucru. Susținătorii F luptă cu tot și cu toată lumea de aici. Indiferent dacă este roșu, negru, albastru, student, străin, disident, opinie diferită, doar tot ceea ce nu este albastru. Nu crezi că și asta e cam ciudat?

Inregistreaza-te

Conecteaza-te cu Facebook

Pagina 2 din 2

înapoi

  • 1

  • 2

continua

Revolta asupra ascensiunii populistilor este usoara. Devine mai dificil să le deturnăm problemele

Oricine din Germania care nu era prieten cu „politica de bun venit” a Angelei Merkel avea puține opțiuni. Ea sau el ar putea spera că cancelarul va recunoaște consecințele pierderii controlului și își va schimba cursul. Dar atunci trebuia să aveți puteri precise de observare pentru a putea observa tigaile efectuate în milimetri. Un potențial alegător din Bavaria ar fi putut avea încredere în CSU și ar spera că partenerul sora inimii Merkel ar fi prins la Berlin. Eșecul acestei încercări ar putea fi urmărit în direct la televizor în fiecare seară de luni de zile. A treia și cea mai simplă opțiune a fost „Alternativa pentru Germania” (AfD). Cei care au mers acolo sunt acum în barcă cu cei care visează să fie înconjurați de garduri la granița cu Austria – și „mai bine decât la Orbán”. Liderul grupului parlamentar AfD, Alice Weidel, cere de fapt acest lucru în interviul de știri.

Oricine din Italia care a devenit încet încordat la jumătate de milion de oameni care au dat peste Marea Mediterană în ultimii ani s-a confruntat cu o alegere nesatisfăcătoare similară. Majoritatea migranților care au ajuns acolo nu ar avea niciodată șanse de azil, dar ar rămâne în continuare în Europa. UE a eșuat la fel ca guvernul de la Roma – ceea ce a rămas a fost un Matteo Salvini care a căutat o soluție în radical, literal și fizic. Similar cu AfD, granițele se deplasează spre dreapta. Nu pentru că toți alegătorii lor sunt naționaliști fermi, ci pentru că mijlocul nu reușește să le prezinte soluții adecvate. Același fenomen, țară diferită, cu britanicii și Brexit. Oricine nu locuia în „Londra luxoasă” acolo, ci în zone în care un simplu meșter se simțea frustrat de toți muncitorii ieftini din Polonia și Bulgaria, ar putea flirta cu gândul că vrea pur și simplu să iasă din club. Mai ales când șarlatani precum Boris Johnson l-au reproșat că țara va economisi 350 de milioane de lire sterline pe săptămână. Faptul că aceasta a fost o minciună absolută devine evident treptat doar pentru prima, când este prea târziu. Poveștile ar putea fi continuate și ar putea fi numite și alte nume de ascuțitori profesioniști, simplificatori și radicalizatori. Dar înțelegerea va rămâne aceeași: dacă nu puteți găsi o soluție la migrație, cea mai presantă întrebare din timpul nostru, deschideți toate porțile către populiști. Chiar și cei din guvern.

Doar să spun că subiectul nu mai este o problemă oricum, deoarece numărul sosirilor a scăzut brusc, înțelege greșit situația. Pentru că au venit milioane ale căror integrări se vor dovedi dificile, după cum știm din trecut. Acest lucru, combinat cu presiunea unei societăți performante, griji legate de muncă și frici de viitor, creează o situație care promite mult mai multă activitate economică pentru populiști. Nici nu vrem să ne gândim la consecințele unei posibile recesiuni economice. Populiștii acestei lumi pot fi toți escroci – dar rareori greșesc recunoscând problemele urgente ale multora. Pentru a banaliza acest lucru, doar polarizează societatea în continuare, aprofundează rupturile și se separă în „bine” și „rău”. Mai puțină indignare și o acțiune mai activă este cea mai bună alternativă pentru a sta în calea șarlatanilor.

Ce vrei sa spui? Vă rog să-mi scrieți: lehermayr.christoph@news.at

Citiți știrile pentru o lună acum gratuit! * * Testul se încheie automat.

Mai multe despre acest lucru ▶

ȘTIRI DIN REȚEA

Câștigă acum adevărate căști fără fir de la JBL! (E-media.at)

Acces nou (yachtrevue.at)

8 motive pentru care este minunat să fii singur (lustaufsleben.at)

Burger de creveți de somon cu maioneză wasabi și castravete cu miere (gusto.at)

În noua tendință: Shock-Down – cât timp poate rezista economia blocărilor? (Trend.at)

Cele mai bune 35 de serii de familie pentru a râde și a se simți bine (tv-media.at)

E-Scooter în Viena: toți furnizorii și prețurile 2020 în comparație (autorevue.at)

Comentarii

Inregistreaza-te

Conecteaza-te cu Facebook

Mizeria din jurul cazării refugiaților nu s-a îmbunătățit nici miercuri. desi

Oprire de intrare în tabăra Traiskirchen

în vigoare, dar disputa privind noile trimestre a continuat fără întrerupere. Ministrul de interne, Johanna Mikl-Leitner (ÖVP), a vizitat Bavaria și a recomandat locuințele aeriene de acolo statelor federale locale ca spații pentru solicitanții de azil.

În centrul de recepție inițial complet supraaglomerat din Traiskirchen, Austria Inferioară, înghețul de admitere decretat de stat a intrat în vigoare la miezul nopții. Primii solicitanți de azil au fost duși în alte părți cu autobuzul. Ombudsmanul Günther Kräuter a subliniat, miercuri, că situația de acolo este „insuportabilă”, în special pentru refugiații minori neînsoțiți.

Igienă precară și îngrijire medicală de urmărire

La o conferință de presă a Biroului Ombudsmanului (pe baza unui audit efectuat la jumătatea lunii iulie) a fost realizată o imagine oribilă a situației. S-a vorbit despre deficiențe de igienă și de îngrijire medicală, iar mulți oameni trebuie să doarmă în aer liber. „Mănâncă gelurile”, a spus avocatul inspector Franjo Schruiff. Mai este joi

Recenzie la, de data aceasta vine Amnesty International

.

© APA / Roland Schlager

Sughițurile dintre guvernul federal, statele federale și municipalități în ceea ce privește crearea cartierelor au continuat neîntrerupte. Mikl-Leitner l-a acuzat pe guvernatorul Carintiei, Peter Kaiser (SPÖ), de ambiguitate că era în propriile sale mâini să creeze cartiere. Kaiser criticase anterior orașul de cort planificat din St. Georgen am Längsee. Construcția acestor spații de cazare a fost amânată miercuri.

Dreptul de penetrare sub critică

În Burgenland, politicienii SPÖ locali au criticat dreptul planificat al guvernului federal de a interveni în desemnarea cartierelor. La Innsbruck, poliția clădirii a dat undă verde zonei de urgență a azilului de lângă stadionul Tivoli. Rapoartele despre o presupusă supraaglomerare (în loc de 160 în jur de 300 de persoane) și probleme sanitare i-au chemat în acțiune.

© APA / Einsatzdoku.at

Mikl-Leitner a recomandat săli de aerisire statelor federale pentru a găzdui solicitanții de azil. Ea a văzut-o ca pe o îmbunătățire clară față de containere și mai ales corturi. La o întâlnire cu omologul său bavarez Joachim Herrmann (CSU), a vizitat unul lângă München. Cartierele mobile de tip dom sunt “o alternativă foarte bună la cartierele permanente”, a spus ea într-o conferință de presă.

Strache cere o oprire la Viena

Șeful FPÖ, Heinz-Christian Strache, a cerut înghețarea internării refugiaților în capitala federală în vederea viitoarelor alegeri de la Viena. Verzii, pe de altă parte, au cerut eliminarea obstacolelor birocratice pentru cazarea în cazare privată și un grup de lucru în fiecare stat federal.

© APA / Roland Schlager

În conformitate cu creșterea masivă a numărului de cereri de azil, aproape tot atâtea decizii de azil au fost luate în Austria în prima jumătate a anului 2015, ca în întregul an anterior. Potrivit propriilor informații, Oficiul Federal pentru Imigrări și Azil (BFA) a luat 17.472 decizii de azil din ianuarie până la sfârșitul lunii iunie, comparativ cu 18.196 în întregul an anterior.

Citiți știrile pentru o lună acum gratuit! * * Testul se încheie automat.

Mai multe despre acest lucru ▶

ȘTIRI DIN REȚEA

Câștigă acum adevărate căști fără fir de la JBL! (E-media.at)

Acces nou (yachtrevue.at)

8 motive pentru care este minunat să fii singur (lustaufsleben.at)

Burger de creveți de somon cu maioneză wasabi și castravete cu miere (gusto.at)

În noua tendință: Shock-Down – cât timp poate rezista economia blocărilor? (Trend.at)

Cele mai bune 35 de serii de familie pentru a râde și a se simți bine (tv-media.at)

E-Scooter în Viena: toți furnizorii și prețurile 2020 în comparație (autorevue.at)

Comentarii

Inregistreaza-te

Conecteaza-te cu Facebook

Cyrus110 miercuri, 05 august .. 2015 20:39

Raport

răspuns

situația de Paște. contribuabilul este dezastruos de ani de zile! și îi pasă vreunui politician? dar aproape niciun migrant nu a rămas fără săpun în aceste postări complete !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

galileo2 Miercuri, 5 august 2015 17:59

Raport

răspuns

Ne pare rău, dar nu putem rezolva fiecare catastrofă umanitară din lume ….. cu cât politicienii noștri recunosc mai repede acest lucru, cu atât mai bine pentru noi.