5 Mythen over Frigid Women

Een vrouw toen ze liefde maakte, gaf de voorkeur aan de serie te kijken «Seks in de grote stad». Dit raakte gewond door een fragiele seksuele sfeer van veel mannen, ik klagen er niet voor de eerste keer over. En het is niet erg duidelijk of dit verschillende vrouwen waren, of hetzelfde. Misschien lag ze gewoon en keek de show en de mannen om haar heen werden vervangen als landschap…

In ieder geval zal het aantal mannen die klaagden over vrouwelijke frigiditeit de verbeelding schokken. Het is de indruk dat het frigid dames zijn die op hen jagen in sociale netwerken, Podkrauly ze in de bars, opdagen op een bezoek, en dan in de doelbewust in een logboek liggen met een uitdrukking van een kou op haar gezicht en denk aan tegel op het plafond. Sommigen bereiken het feit dat ze 30, 50 en zelfs 90% van de vrouwen fritide verklaren. En wat echt?

dus, Mythe eerst. De meeste vrouwen frigidna. Dus, als je nieuwe vriendin geen plezier is van seks, en het orgasme niet eens ruikt, dan is de natuur de schuld, waardoor het zo’n koude en ongevoelige visserij heeft gemaakt. Laat hem overleven en schudden, en je doet niets. Maar misschien zal de vrouw van haar goed zijn, er zal geen verandering zijn.

TRUE: Fryric Women In totaal, door verschillende schattingen van sexologen, 3-7%. Bovendien zijn er die vrouwen die belangstelling hebben verloren in seks als gevolg van geweld, of als gevolg van het gebruik van bepaalde medicijnen, vanwege endocriene problemen. Bovendien kunnen de meeste van deze gevallen worden aangepast bij het voorschrijven van medische voorbereidingen en adequate psychotherapie. Ook hier zijn aseksuelen, nooit partners. Dus je kans om een ​​ijskoude vrouw in het gewone leven onder ogen te zien, is misschien niet meer dan 1: 100… Weet je kamagra zeker dat het precies het geval is?

Mythe twee. Als een vrouw geen orgasme ervaart, is ze frit.
Tegelijkertijd kan de dame een levendige interesse in bed comfortabel tonen, plezier hebben met aanhankelijk, exciteren en over het algemeen het proces positief evalueren. Maar voor de man om precies de ontlading te geven, en niet eenvoudig, maar zodanig dat hij het kan zien en waarderen…

Laten we nog steeds beslissen over de concepten. Frigiditeit is niet alleen het gebrek aan orgasme in een vrouw, en haar volledige sexy "verkoudheid", Dat wil zeggen, ze heeft geen aantrekkingskracht en verlangen, ze voelt niet een aangename sensatie tijdens geslachtsgemeenschap. Dat is, als een vrouw "Wensen" mannen genieten van seks, dan is ze niet langer fritide. En het gebrek aan orgasme is een ander probleem.

Mythe derde. Als een vrouw geen vaginaal orgasme ervaart, is ze fRIGID.
Het lijkt, waar is het lid? Vrouwen kunnen van hou van liefde houden, zonder zelfs te reserveren naar zijn diensten. Ja, en ze worden meestal gemasturbeerd met vingers, en met behulp van wortels en komkommer, terwijl ze erover schrijven bij oudere onbewoonde grappen. Waarom veel mannen besloten dat het orgasme op een of andere manier verbonden is met de toegewijde mechanische bewegingen?

De meeste dames ervaren een orgasme bij het stimuleren van de clitoris, en niet wanneer ze in de vagina van lange items worden gevuld. Onthoud dat het al van Axiom is en stop met gekwormd door ongelukkige vrouwen. Beter in plaats daarvan, de techniek van orale geslacht en handmatige stimulatie verbeteren tadalafil. Seks is niet de plaats waar een lid van het hele hoofd is.

Mythe vierde. Als een vrouw niet schreeuwt, zoals in die Duitse film, die ik in mijn jeugd keek, is ze frit.

TRUE: Niet alle vrouwen tijdens het orgasme publiceren luide, spannende buren klinkt. De meesten van hen zijn veel gedetineerd dan pornodels. Ze kunnen schorsen, snuiven, kruipen, rustig vuisten of sluipen, zoals muizen, als ze goed zijn. Dus ik zou je aanraden om weg te komen bij de producten van Pornhab en niet de vraag van de dames van geluidspeciale effecten: en je bent rustiger, en haar zenuwen zijn meer.

Mythe vijfde. Als er geen orgasme was, moet het zeker worden bereikt.
Oh, hoeveel ongelukkige last van dit vreemde en wrede mannelijke geloof. Niet willen tekenen in je eigen imperfectie, een man jurken letterlijk plezier van partners. De ongelukkige eerste probeert te ontsnappen, begint dan te stoppen, en dan bootst het na, de vereiste man reactie, als hij maar zou moeten scheuren en gaf om te gaan.

Meestal vallen dergelijke individuen snel in zwarte lijsten van de meeste vrouwen, en blijven ze reeds op Jersey-liefde, de roosterende horror en melancholie op hen uitoefenen. Dus, heren, verdunnen niet te veel. In dergelijke gevallen, altijd beter «In de buurt» hoe «met betrekking tot». Weinig beter dan te groot, snel beter dan een paar uur op rij, en geen orgasme beter dan geleerd.

Wat denk je waarom het probleem van de vrouwelijke frigiditeit, die daadwerkelijk zelden voldoet, is de laatste tijd zo overdreven?