27 sätt att stimulera manlig värdighet

Hur får man mannen att känna ett riktigt nöje med att vi rör vid penis? Vilka är teknikerna och metoderna för att vidröra penis? Vi kommer att försöka ta reda på mer om detta och om andra saker nedan..

För det första, som rapporterats av sex-news.ru, bör man ta hänsyn till det faktum att alla män, precis som kvinnor, är olika och inte alla kan använda en specifik metod för att stimulera könsorganen. Därför är det viktigt, om du känner dig osäker på dina handlingar, först ta reda på din partners preferenser genom att fråga honom direkt eller genom att titta på hans manövrer med händerna under onani. Så, hur kan du röra manlighet så att det inte ser besvärligt ut, utan snarare professionellt?

1 – Stimulera penis genom att lätt knacka på fingrarna och flytta från basen till huvudet. Dessa rörelser är en slags massage som främjar blodflödet till penis. Föreställ dig som om du spelar piano eller gitarr, dvs. försök att ge dina fingerrörelser nåd och elegans så mycket som möjligt, eftersom det är mycket viktigt hur det kommer att se utifrån. Kom ihåg att män älskar med sina ögon.

2 – Med ena handen tar du tag i penis ganska tätt och skjuter i riktningen från huvudet till basen. Ta sedan tag i huvudet på penis med den andra handen utan att lossa den andra handen och flytta den upp och ner. För att undvika eventuellt obehag och skav, rekommenderas att du använder lite smörjmedel..

3 – Med två handflator, utan att böja fingrarna, skjut penis fram och tillbaka, dvs. leden ska vara mellan handflatorna. Handflatornas rörelser bör vara långsamma och lätta. Om du lägger till lite styrka i rörelserna kommer det att få blodet att cirkulera snabbare och följaktligen kommer erektionen att vara längre..

4 – Ta tag i penis med ena handen, rör den fram och tillbaka, medan du med tummen på den andra fria handen stimulerar perineum (området mellan anus och pungen, dvs. anus perineum). Tummen måste vara cirkulära, medurs.

5 – Använd “OK” -tecknet, dvs. när indexet och tummen rör varandra med falangerna, vilket bildar en ring, och resten av fingrarna är fria. Ta tag i penis med OK-tecknet och flytta en hand fram och tillbaka. Båda händerna kan användas.

6 – Ta tag i penisens bas med ena handen och penishuvudet med den andra. Händerna ska glida till penisens botten samtidigt, och själva rörelserna ska vara cirkulära (rörelserna liknar dem som om du klämmer in en handduk). Det rekommenderas att använda en tillräcklig mängd fett.

7 – Använd det ovannämnda OK-tecknet och linda ditt index och tummen receptfria potensmedel runt din penis och pressa dig gradvis hårdare och hårdare. Med den andra handen, spring lätt från huvudet till penisbotten. Denna rörelse fungerar som ett slags kukring, vilket också främjar blodflödet till könsorganen..

8 – Ta tag i penis i basen med index och tumme, rör dig mot huvudet, ständigt klämma och slappna av med fingrarna. Kombinationen av ömhet och styrka gör att partnern är på vakt.

9 – När din partner duschar, gå upp bakom honom och ta tag i hans manlighet med en hand. Med den andra handen, strök hans hala och tvåliga rygg och bröst.

10 – Pressa penis mellan dina handflator och rör dig upp och ner med glidande och mjuka rörelser (INTE mot huvudet eller basen på penis), som om du försöker starta en eld genom att gnugga.

11 – Håll ena handen vid penisens botten, och med fingrarna på den andra handen, knäpp fast penishuvudet och dra händerna i motsatta riktningar, som om du försöker dela penis i två delar. Dessa rörelser kommer att ge partnern en ovanlig och samtidigt extremt trevlig känsla..

12 – Ta tag i penisens botten med ena handen och gå framåt mot huvudet. Under tiden, medan din hand glider mot huvudet, ta tag i penisbotten med den andra handen och gå framåt på samma sätt. Närmar dig huvudet, börja om från början. Därför måste båda händerna vara upptagna..

13 – Du kan stimulera penis inte bara med händer och mun. Pressa penis mot lår, bröst, bröstvårtor, nacke, kinder och läppar.

14 – Glöm inte hans pung, som också kräver uppmärksamhet. Under kyssning räcker det att försiktigt röra testiklarna med handflatan eller hålla dem en kort stund..

15 – Med pekfingret, massera penis vid basen i en cirkelrörelse så att fingrarna vidrör pungen.

16 – Du kan försiktigt “leka” med huden på pungen, som ligger omedelbart vid penisens botten.

17 – När du masserar penisbotten med index och tumme rekommenderas det att massera pungen lätt. Under en amatörmassage i pungen, tryck försiktigt bort testiklarna från penis med fingrarna. När du rör vid pungen är det viktigt att kontrollera styrkan på rörelserna och först ta hand om nagellängden för att inte skada din partner av misstag..

18 – Ta tag i penis med båda händerna, rör en hand mot huvudet och den andra mot pungen, där du gör en lätt massage med fingrarna. Du kan byta händer för att ge din partner olika känslor. Med denna metod för att stimulera penis blir erektionen starkare och längre..

19 – Använd en generös mängd smörjmedel, gnugga först långsamt längs din partners inre lår och närmar dig gradvis hans pung och penis. När du har dragit handen över hans könsorgan, rör dig högre längs magen till navelområdet och sänk ner igen, upprepa alla rörelser bara i motsatt ordning..

20 – Använd fingrarnas baksida i stället för fingrarnas fall. svep över pungen med toppen av nagelplattan. Som regel är nagelplattan kallare och hårdare än fingrarna själva, vilket ger partnern ovanligt nöje..

21 – Under oralsex, smeka inte bara penis utan också hans pung. Placera en eller båda testiklarna försiktigt i munnen. Medan pungen ligger i munnen, kör tungan försiktigt över dem, var försiktig så att du inte trycker hårt eller sväljer djupt. Var bara extremt försiktig med tänderna.!

22 – Under utlösning med tungans spets, slicka erotiskt sperman från pungen och huvudet på penis.

23 – Medan du stimulerar pungen med tänderna, tungan eller fingret på fingret, massera perineum med pekfingrets led med lätta vibrerande rörelser (fingret ska vara något böjt).

24 – Du kan sprida det nöje du får från onani genom att bära handskar. Det är bara viktigt att vara uppmärksam på materialet i handskarna. Det är bättre att de är gjorda av latex eller gummi. Använd generösa mängder smörjmedel när du gör detta..

25 – Uttala ljud eller vulgära ord medan du stimulerar penis. Istället för ord kan du göra tysta ljud som ger din partner en signal om att du definitivt gillar det du gör nu..

25 – Om du vill förbättra njutningen från onani kan du sätta på en vibrerande kukring. Onani eller oralsex i kombination med en mild vibration i ringen kommer att göra din partner galen..

27 – Använd olika föremål. Förutom erektionsringen kan du också använda andra föremål som inte minst väcker en man. Detta kan vara en mjuk beröring av en fjäder, blomblad, gräs, mat, en vibrator eller till och med ditt hår..