25 și un test de acid nucleic a fost pozitiv pentru virusul sept

25 și un test de acid nucleic a fost pozitiv pentru virusul sept

Aceștia pot fi sfătuiți să stea departe de alcool, ceea ce accelerează leziunile hepatice legate de C hepatică. De asemenea, li se poate spune despre pașii care trebuie luați pentru a evita infectarea altora.

Există și alte implicații ale întârzierii tratamentului până la avansarea afectării ficatului. Odată ce un pacient a dezvoltat ciroză, va trebui să fie monitorizat la fiecare 6 luni pentru tot restul vieții pentru semne de cancer hepatic.

Și dacă un pacient sfătuiește insuficiența hepatică sau cancerul înainte de a se vindeca, tratamentul va costa aproximativ 50.000 de dolari pe an – posibil pe mai mulți ani.

"Hepatita C este o bombă cu ceas" Spune Graham. "Avem un timp foarte limitat pentru a intra aici și pentru a modifica evoluția bolii pentru un număr bun de oameni. Și ori facem asta și o facem bine acum, ori ne confruntăm cu mult mai mulți oameni care suferă de complicații severe ale acestei boli."

În timp ce implicațiile legate de cost și tratament sunt rezolvate, pacienții precum Walter Bianco se află într-un limb agonizant. El spune că nu își poate permite cei 150.000 de dolari pe care i-ar costa să cumpere Sovaldi și Olysio pe cont propriu.

"Sunt mulți bani și sunt mulți bolnavi de hep C acolo," el spune. "Cred că Medicare se gândește probabil „Dacă putem rezista un an sau doi, unele dintre următoarele medicamente vor fi mai ieftine”."

Dar Hugo Vargas, medicul lui Bianco, spune că este urgent să-i vindecăm infecția acum. "Dacă ar fi tatăl meu," specialistul Mayo spune: "Aș vrea ca domnul Bianco să fie tratat acum – nu într-un an, nu într-un an și jumătate."

Dezvăluiri

Acest articol, care a apărut pentru prima dată pe 12 mai 2014, a fost produs în colaborare cu NPR și a avut sprijinul Fundației SCAN. A fost retipărit de pe kaiserhealthnews pret urotrin.org cu permisiunea Fundației Familiei Henry J. Kaiser. Kaiser Health News, un serviciu de știri independent din punct de vedere editorial, este un program al Fundației Familiei Kaiser, o organizație nonprofit, nepartizană de cercetare și comunicare a politicii de sănătate care nu este afiliată cu Kaiser Permanente.

Bristol-Myers Squibb a anunțat joi târziu că oprește dezvoltarea unui medicament de investigație pentru infecția cu virusul hepatitei C (VHC) după ce un pacient a murit din cauza insuficienței cardiace și alți opt au fost spitalizați.

Medicamentul, un inhibitor al nucleotidei polimerazei VHC numit BMS-986094, a fost testat într-un studiu de fază II când a fost identificat cazul insuficienței cardiace. Procesul a fost oprit la începutul acestei luni.

De atunci, acel pacient a murit și alți opt au fost spitalizați "toxicitate pentru inimă și rinichi," BMS a spus, menționând că doi pacienți au rămas în spital. Aproximativ 90 de pacienți au fost înrolați în studiul de dozare, care a inclus un grup placebo în cele patru brațe de tratament.

Cazul de insuficiență cardiacă fatală a apărut la un pacient atribuit celei mai mari doze de BMS-986094. Dozele administrate celorlalți opt pacienți care au fost spitalizați nu au fost dezvăluite.

"Deși cauza acestor evenimente neașteptate … nu a fost stabilită definitiv, compania a stabilit că este în interesul pacienților să oprească dezvoltarea BMS-986094," conform declarației companiei.

Saptamana trecuta, FDA a detinut partial un studiu al unui alt inhibitor al nucleotidei polimerazei VHC, IDX184, in curs de dezvoltare de catre Idenix Pharmaceuticals, citand cazul insuficientei cardiace observat cu produsul BMS.

Idenix a spus că medicamentul său, care a fost administrat concomitent cu regimul standard de ribavirină și interferon pegilat pentru VHC, nu a demonstrat nicio cardiotoxicitate peste cea așteptată cu ceilalți agenți.

Idenix a spus că i sa spus să furnizeze FDA electrocardiograme la 67 de pacienți care au primit medicamentul în studiile sale. În prezent, niciun pacient nu a fost administrat cu agentul, a spus compania.

BMS a promis că va investiga problema siguranței cu medicamentul său, inclusiv studii pentru a determina potențialul mecanism toxic.

"Compania va continua monitorizarea atentă și urmărirea pacienților care au primit BMS-986094 în toate studiile," a adăugat.

Trei cazuri de pancreatită acută, una fatală, au condus FDA să pună un control clinic asupra unui studiu al unui medicament oral de investigație pentru hepatita C numit alisporivir, potrivit producătorului produsului.

Un oficial de la Novartis a dat vestea la o conferință de presă organizată joi la întâlnirea Asociației Europene pentru Studiul Ficatului din Barcelona.

Răspunzând la întrebarea unui reporter, Nikolai Naoumov, MD, a confirmat că FDA a ordonat oprirea unui proces care implică alisporivir.

"FDA a notificat Novartis să pună programul în așteptare clinică," Spuse Naoumov. "Motivul este că în ultimele câteva luni am avut un grup de trei pacienți care au dezvoltat pancreatită acută și un săptămâna trecută care a murit, din păcate. Deci, ca rezultat, acesta este pentru a evalua riscul. Toți acești pacienți fuseseră tratați cu alisporivir plus PR [interferon pegilat și ribavirină]. Știm că pancreatita este pe eticheta interferonului și lucrăm pentru a vedea dacă adăugarea alisporivirului potențează un efect secundar cunoscut."

Alisporivir este un inhibitor activ oral al ciclofilinei, o proteină găsită la majoritatea vertebratelor care pare a fi necesară pentru replicarea virusului hepatitei C (VHC). Acesta a fost inițial dezvoltat sub numele DEB-025 de firma elvețiană Debiopharm, care a acordat drepturi în majoritatea lumii asupra Novartis.

Comunitatea VHC a avut speranța că inhibitorii ciclofilinei, cum ar fi alisporivirul, nu ar trebui să fie administrați cu medicamente cu interferon, ci ar putea să-i înlocuiască.

Terapia cu interferon provoacă simptome asemănătoare gripei debilitante care continuă pe parcursul lunii de tratament. Rezultatele studiilor clinice ale alisporivirului au sugerat un profil de efect secundar și o eficacitate mai favorabile care au determinat speculații cu privire la regimurile de tratament fără interferon pentru VHC.

ATLANTA – Cu "baby boomers" se crede că reprezintă 75% din populația infectată cu hepatita C din SUA – CDC recomandă ca toți cei cu vârste între 47 și 67 de ani să fie testați pentru infecție.

CDC estimează că aproximativ două milioane de americani născuți din 1945 până în 1965 sunt infectați cu VHC – adică aproximativ 3% din generația boomer. Dar, deoarece de obicei trec mulți ani înainte de apariția simptomelor vizibile, majoritatea nu știu că sunt infectați.

CDC a spus că testarea unică a VHC a tuturor "baby boomers" "ar putea identifica mai mult de 800.000 de persoane suplimentare cu hepatită C, să prevină consecințele costisitoare ale cancerului de ficat și ale altor boli cronice ale ficatului și să salveze peste 120.000 de vieți."

"CDC consideră că această abordare va aborda consecințele în mare parte care pot fi prevenite ale acestei boli, în special în lumina terapiilor nou disponibile care pot vindeca până la 75% din infecții," a declarat agenția într-un comunicat emis vineri.

Majoritatea boom-urilor nu au factorii de risc pe care, până acum, CDC i-a folosit ca bază pentru recomandările de testare. Acești factori de risc includ utilizarea de droguri ilegale injectate, primirea de produse sanguine sau transplanturi de organe înainte ca testarea VHC să devină rutină, expuneri cunoscute la VHC, prezența simptomelor hepatitei și toți pacienții cu HIV.

Veteranii din epoca Vietnamului – toți baby boomers – sunt un grup de risc bine cunoscut datorită expunerii la sânge în spitalele militare de campanie, precum și a consumului de droguri.

Infecția cu VHC duce adesea la cancer la ficat. Cu toate acestea, introducerea recentă a inhibitorilor de protează HCV, inclusiv telaprevir (Incivek) și boceprevir (Victrelis), a făcut ca boala să fie mai ușor de gestionat, posibil chiar vindecabilă.

Recomandarea va fi deschisă pentru comentarii publice în perioada 22 mai – 8 iunie, după care CDC va lansa o versiune finală.

CDC a stabilit, de asemenea, sâmbătă, 19 mai, ca "Ziua Națională de Testare a Hepatitei," și a anunțat că va acorda un total de 6,5 milioane de dolari subvenții pentru a pune la dispoziție teste pentru anumite populații, inclusiv pentru comunitățile asiatico-americane din insulele Pacificului (care au rate ridicate de infecție cu hepatită B) și pentru consumatorii de droguri injectabile, precum și pentru membrii "boomer" generaţie.

Eroarea umană a condus la cel puțin o persoană care a fost infectată cu hepatita C după un transplant de țesut, a raportat CDC.

Alte două persoane au primit organe infectate de la același donator din cauza unui test negativ de anticorpi, a raportat agenția în ediția din 23 decembrie a Raportului săptămânal privind morbiditatea și mortalitatea.

Alți 14 beneficiari de grefe musculo-scheletice de la același donator au dat rezultate negative la virus și statutul celui de-al 15-lea beneficiar nu este cunoscut, se arată în raportul CDC.

Povestea a început în martie 2011, când un bărbat de vârstă mijlocie din Kentucky a murit după ce a suferit un traumatism cerebral în urma unui accident de vehicule de teren. Istoricul său medical a inclus schizofrenia, abuzul de substanțe și o scurtă închisoare cu aproximativ un deceniu mai devreme.

Însă, tatăl bărbatului a spus la vremea respectivă că nu se cunosc antecedente de consum intravenos de droguri sau alți factori de risc pentru virus. Ancheta ulterioară a sugerat că tatăl poate nu a cunoscut detalii complete despre comportamentul fiului său.

Rețeaua de achiziții și transplanturi de organe, care supraveghează transplanturile de organe solide din S.U.A., necesită doar testarea anticorpilor împotriva hepatitei C, în timp ce FDA necesită testarea atât a anticorpilor, cât și a testelor de acid nucleic asupra transplanturilor de țesuturi.

Așa-numita perioadă de fereastră pentru testarea anticorpilor – timpul de la expunere la anticorpii detectabili ai hepatitei C – în medie de la 65 la 70 de zile. Pe de altă parte, perioada de timp pentru testarea acidului nucleic este de trei până la cinci zile.

În acest caz, testarea anticorpilor a fost negativă, iar testul pozitiv al acidului nucleic a fost interpretat greșit ca negativ.

Ulterior, rinichii și ficatul donatorului au fost transplantate și au fost distribuite 43 de grefe musculo-scheletice și un plasture cardiopulmonar.

La sfârșitul lunii iulie, primul primitor de rinichi, un bărbat în vârstă de 41 de ani, sa dovedit a avea enzime hepatice crescute. Testarea anticorpilor pentru hepatita C a fost negativă, dar testele cu acid nucleic din 19 septembrie au fost pozitive.

Beneficiarul celui de-al doilea rinichi, o femeie în vârstă de 46 de ani, a avut enzime hepatice crescute pe 25 august, iar un test cu acid nucleic a fost pozitiv pentru virusul din 21 septembrie.

Beneficiarul ficatului, un bărbat în vârstă de 51 de ani, cu antecedente de hepatită cronică C, nu a avut modificări față de nivelul inițial al enzimei hepatice. Testarea acidului nucleic a fost pozitivă pentru virus.